За нас

      Основната дейност на фирма Аутосити е внос и продажба на авточасти и консумативи. Фирмата е на пазара от 2004г. като постоянно се стреми да увеличава асортимента и качеството на предлаганите стоки. За нас е важно да предлагаме отлично качество на много добра цена.

       Аутосити също така е и директен вносител на автомобилни гумени и мокетни стелки за всички марки и модели автомобили. Фирмата работи директно с водещи производители, които произвеждат и оригинални стелки за автомобилните производители - Schonek, Petex и Lako. Стелките, които предлагаме са направени от висококачествени материали и биха задоволили всички изискванията на нашите клиенти.

     Материала, от който са направени гумените стелки е висококачествен каучук. Стелките, които предлагаме не съдържат PVC и нямат неприятната миризма на гума. Подсилени са допълнително на местата, където най-често се износват. Строго индивидуални са за всеки модел.

     Мокетените стелки са с изключително качество на изработка. Предлагаме няколко вида материи, така също и стелки от висококачествен мокет - LUX VELOUR, оригинална материя. Строго индивидуални са за всеки модел.